Skip to content

Povestea noastrăDescoperă

Majoritatea proiectelor bune încep de la rezolvarea unei probleme sau situații dificile, o nevoie. Atelierul de pe insulă nu face excepție de la această regulă. Proiectul a luat naștere în urma dorinței echipei de oameni creativi din organizarea festivalului pe o insulă de pe Dunăre în zona Silistra Călărași – 3SO (3 Smoked Olives Island Festival).

Am pornit de la ideea să avem propriul CNC pentru prelucrarea lemnului pentru a ne face singuri instalațiile și materialele de vizual. Acum am ajuns să lucrăm la proiecte mai complicate cum ar fi caiace din lemn.

Echipa noastră

Tehnic

Daniel

Tehnic

De fapt rockul este poza mea de profil însă am zis să fiu un zâmbitor aici.

Manager

Constantin

Manager

Până termin ușile de lăcuit și vopsit folosesc această fotografie.

Account Manager

George

Account Manager

Toate fotografiile mele sunt cu ochelari de soare. A venit timpul și pentru una fără.

Punct de lucruAtelierul de pe Insulă

În atelierul nostru de lucru găsim mereu ceva de făcut. Căutăm în fiecare zi situații dificile de rezolvat. În această perioadă, când prindem un pic de timp liber, lucrăm și la un caiac 100% din lemn. Producție românească după planuri americane. Dă-ne un mesaj folosind formularul de contact și află primul când îl dăm pentru prima dată pe apă.

Hai să lucrăm împreună

Iubim provocările. Indiferent de situața pe care vrei să o rezolvi noi suntem dispuși să te ajutăm cu soluții eficiente.

Sună acum la 0724 61 57 58 sau apasă butonul de mai jos și trimite-ne un mail cu mai multe informații.